Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві вибух зруйнував два будинки: під завалами шукають людей

  • 03.04.2021, 18:55
  • 1 426

Поліцейські встановлюють обставини вибуху у Солом’янському районі, де внаслідок інциденту зруйновано гаражний бокс, пошкоджено паркани та стіни прилеглих будинків. На місці працюють слідчо-оперативна група районного управління поліції та співробітники профільних служб

Про це повідомляє ДСНС у Києві.

3 квітня о 15:43 до столичної Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що по вул. Карла Маркса, що у Солом`янському районі столиці, стався вибух, внаслідок якого трапився обвал 2-поверхової будівлі, а під завалами, ймовірно, є люди.

До місця виклику негайно скерували рятувальників. Як виявилося, за попередніми даними стався вибух газоповітряної суміші без наступного горіння в окремо розташованому гаражі. У результаті вибуху гараж знищено повністю та частково було пошкоджено сусідній житловий будинок та літню кухню. Вогнеборці відразу почали розбирати конструкції та шукати потерпілих.

Читайте також: Пожежа у будинку для літніх людей: що відомо про трагедію

За інформацією власниці гаражу, у приміщенні, що обвалилося, нікого не було. До місця події прямує кран, щоб підняти плити перекриття та остаточно переконатись, що там нікого немає.

Схожі новини