Передплата 2024 «Добрий господар»

Закладника затримали біля пошти з двома посилками. А в них – наркотичні речовини

Поліцейські вилучили зілля на понад 700 тисяч грн

Працівникам Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області ДБН НПУ надійшла оперативна інформація, що 29-річний місцевий житель розповсюджує у Львові наркотики та психотропи.

Як з’ясували правоохорон­ці, фігурант за місцем прожи­вання розфасовував нарко­тичні засоби та психотропні речовини, які розповсюджу­вав оптовими партіями по місту, шляхом закладок. Під час обшуків поліцейські вилу­чили у нього понад кілограм амфетаміну, більше 250 піґу­лок екстазі, «Альфа PVP» та канабіс.

Наркотичні речовини зловмисник розповсюджував оптовими партіями.
Наркотичні речовини зловмисник розповсюджував оптовими партіями.

За даним фактом поліцей­ські розпочали кримінальне провадження за ст. 307 (Неза­конне виробництво, виготов­лення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, пси­хотропних речовин або їх ана­логів) Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримали непо­далік відділення пошти з дво­ма посилками, в яких право­охоронці виявили небезпечні наркотичні речовини. Під час обшуку квартири правопоруш­ника поліцейські вилучили нар­котичні засоби та психотропні речовини, а також фасувальні матеріали та електронні ваги.

Крім того, зловмисник пока­зав правоохоронцям місце, де нещодавно залишив мастер­клад, в якому було 50 піґулок екстазі. Сума вилучених нар­котиків та психотропів за ціна­ми «чорного» ринку становить понад 700 тисяч гривень.

Схожі новини