Передплата 2024 «Добра кухня»

Протестна хода ФОПів: підприємці кличуть "Вову" на стадіон

  • 28.01.2021, 13:10
  • 630

Сьогодні, 28 січня, у центрі Києва проходить акція протестів малих підприємців проти фіскалізації

Про це повідомляє кореспондент Цензор. НЕТ з місця подій.

У центрі Києва відбувається акція протесту підприємців проти фіскалізації. З самого ранку учасники мітингу почали збиратися на Майдані Незалежності, де з 15 грудня триває постійна акція протесту «Податковий Майдан — за конституційні права і свободи!».

Протестувальники тримають прапори руху «SaveФОП», а також плакати зі своїми вимогами, зокрема проти фіскалізації, підвищення тарифів і карантинних обмежень: «Ні вибірковому лоХдауну», «Високі тарифи геноцид для народу», «Тікай, Вова, тікай», «Ми платимо податки, а доведеться хабарі. Владі потрібні наші хабарі?», «Вова, пора на стадіон!», «РРО і штрафи засунь собі у… попу», «Дайте працювати!», «Не заганяйте бізнес в тінь! Не робіть із нас нелегалів!» тощо.

Після мітингу на Майдані Незалежності учасники мітингу вирішили пройти ходою до Представництва Є С в Україні та до посольства США в Києві.

Читайте також: ВР відтермінувала введення касових апаратів для ФОПів

Основна вимога мітингувальників: ухвалити законопроєкти № 3853−1 (2), 3993, спрямовані, за їхніми словами, на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

Схожі новини