Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Австрієць Драговіч повернеться у «Динамо»?

  • 18.12.2020, 13:00
  • 705

Київське «Динамо», що завершило перше коло чемпіонату футбольної УПЛ у статусі зимового чемпіона, планує під час міжсезоння підсилити кілька своїх ігрових позицій

Зокрема, центральний захисник лєверкузенського «Баєра» й збірної Австрії Алєксандар Драговіч може вдруге у кар’єрі стати гравцем «Динамо».

Алєксандар Драговіч, перейшов­ши зі швейцарського «Базеля», де­бютував у «Динамо» влітку 2013 року. Австрійський захисник захищав ко­льори київського клубу до серпня 2016- го, провівши за динамівців у всіх турнірах 111 матчів (забив 2 голи). Із «Динамо» Драговіч перебрався до «Баєра», яко­му цей трансфер обійшовся у 18 міль­йонів євро. Улітку наступного року контракт Драговіча з «Баєром» завершуєть­ся. Вартість австрійця — близько 5 міль­йонів євро.

Драговіч, перейшовши зі швейцарського «Базеля», дебютував у «Динамо» влітку 2013 року і захищав кольори київського клубу до серпня 2016-го. Фото ua-football.com
Драговіч, перейшовши зі швейцарського «Базеля», дебютував у «Динамо» влітку 2013 року і захищав кольори київського клубу до серпня 2016-го. Фото ua-football.com

Головний тренер «Динамо» Мірча Лу­ческу також дав зрозуміти президенту клубу Ігорю Суркісу, що хоче бачити у ко­манді ще двох легіонерів. Це 26-річний півзахисник грецького «Панатінаїкоса» Дімітріс Курбеліс і 25-річний півзахисник шотландського «Рейнджерса» та збірної Фінляндії Глен Камара.

Водночас під час зимової перерви кілька гравців можуть покинути «Дина­мо». Начебто підшуковують нову коман­ду воротарю Бойку й півзахиснику Ду­елунду, які не провели жодного матчу у нинішньому чемпіонаті, а також захис­нику Шабанову. Нападник Цитаїшвілі на­чебто може піти в оренду.

Лави львівського «Руху» може попо­внити відомий колишній нападник «Ди­намо» й збірної України Артем Мілев­ський, якому в січні виповниться 36 років. Мілевський на запрошення президента «Руху» Григорія Козловського 12 грудня побував у Львові на матчі «жовто-чорних» з «Дніпром-1». Нагадаємо, свого часу, коли «Рух» ще виступав на аматорсько­му рівні, за цю команду грали інші зіркові футболісти київського «Динамо» — Мак­сим Шацьких і Олександр Алієв.

Юрій Мельник, «Високий Замок»

Схожі новини