Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Альфа-Банк Україна запустив новий мобільний додаток Sense SuperApp

  • 27.11.2020, 15:03
  • 1 839

Відео-чат для відкриття рахунку та медіа – усе це стало тепер доступним для клієнтів

Альфа-Банк запустив новий мобільний додаток, який, по суті, є новим цифровим банком. Мобільний додаток уже доступний для скачування. Sense SuperApp має купу переваг, серед яких можливість повноцінної відеоідентифікації. Це процес, за допомогою якого можна стати клієнтом банку й відкрити картковий рахунок через відеочат. Після оформлення цифрова картка активується у Sense і відразу готова до використання, клієнт є ідентифікованим і може повноцінно користуватися всіма послугами банку.

Також Sense об'єднав цифровий банкінг для фізичних осіб та ФОП-клієнтів. Тепер клієнти-підприємці можуть управляти своїми особистими й бізнес-рахунками в одному додатку. Цікаво, що в кожного клієнта — фізичної особи цифровий банк Sense SuperApp може виглядати по-різному. Робочий стіл — це нова сутність додатку, це і є особистий цифровий банк, який можна самому редагувати. Можна міняти все: назви рахунків, дизайн ярликів, їхнє розташування, створювати папки з популярними платежами, вибирати тему, фон робочого стола, звуки. Навіть стиль спілкування! У Sense їх три — від дружнього до офіційно-ділового. А ще цифровий банк знає три мови.

Ще одна важлива перевага нового додатку банку — об’єднана історія операцій, виписки та шаблонів. Одна на всі рахунки зі зручною системою легкого пошуку за назвою і фільтрами: за датою, сумою, категорією, карткою. Виписка з будь-якого рахунку: карткового, кредитного, депозитного. Вона знаходиться в розділі управління кожним рахунком. Можна сформувати виписку і зберегти на смартфоні або відправити на е-mail.

У грудні очікується оновлення додатку та нові переваги для клієнтів Альфа-Банк Україна.