Передплата 2024 ВЗ

Танці на крові: Дорофеєву жорстко розкритикували за новий кліп

  • 22.11.2020, 13:35
  • 1 852

Колишня учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофеєва отримала жорстку критику за кліп, де вона танцює на мості над Алеєю Героїв Небесної Сотні, де вбивали учасників Революції гідності і де вшановують їхню пам'ять

Кліп Дорофеєва опублікувала днями, перед 7-ю річницею другого Майдану.

«По всій країні не знайшлося іншого місця, щоб зняти кліп, тому у ньому вона танцює саме там, де вбивали людей, — каже громадський діяч Сергій Стерненко, який присвятив цьому блог. — Я спочатку подумав «Може це така випадковість?».

Але пригадав, як Дорофеєва гастролювала в Росії, коли тривала війна. Пригадав, як вона відмовилась сказати, що Росія на нас напала. Як нещодавно вона виступала на концерті до весілля пасинка Медведчука. І тоді все стає на свої місця.

Читайте також: «Рускій мір не пахне»: Дорн, Монатік та Дорофєєва знялися з рашистами-путіністами у ролику про коронавірус

Це не просто так. Думаю, що Надія Дорофеєва цілком усвідомлено залізла на цю браму і там знімала кліп на свою попсову пісню та танцювала. Бо їй дуже весело. Наді просто нас*ати на те, що тут вбивали людей. Їй нас*ати на те, що Небесна сотня гинула саме тут.

Ти, Надя — паскуда. Якщо тобі наплювати на тих людей, завдяки яким ти можеш жити у вільній, демократичній, незалежній країні і знімати свої кліпи".

«Хороша заявочка на початок кар'єри «ані лорак», — пише Facebook-сторінка «Рагу.лі»

Користувачі соцмережі коментують:

  • «Це просто якесь уособлення тупості, недолугості та безглуздя»
  • «Кращий бойкот — не слухати, не купляти, не підписуватись, не лайкати і так далі»
  • «Я перепрошую, а хто це?»
  • «Просто згадайте, хто її продюсер»

Схожі новини