Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Нелюдська жорстокість: у Росії застрелили ведмедицю та ведмежа, які вилізли на субмарину

  • 09.11.2020, 15:55
  • 789

На Камчатці, що в Росії, військові застрелили ведмедицю і ведмежа. Вони перебували в той момент на підводному човні Тихоокеанського флоту РФ

Самі тварини припливли туди по бухті Крашенинникова. І, мабуть, залізли на підводний човен, щоб перепочити. Про це повідомляє «Камчатка-Інформ».

У мережі опублікували відео, як бура ведмедиця разом з її дитинчам підпливли до атомних підводних човнів і піднялися на один з них. Як повідомили в ЗМІ, тимчасовим притулком для клишоногих став атомний ракетний підводний човен К-44 «Рязань».

Потім коментатор, який знімав це все на відео, припустив, що «зараз цю ведмедицю завалять разом із ведмежам», бо до них підійшов чоловік із вогнепальною зброєю.

Згодом з правого борту субмарини пролунало щонайменше три постріли з мисливського карабіна.

«Медвежа — труп, а вона ще жива. Все, зараз за борт впаде», — йдеться у відео.

Читайте також: Мертва Камчатка: що відомо про нову екологічну катастрофу

«А по-іншому тут ніяк, її навіть відігнати не можна. Тут тільки валити. Якщо відігнати, вона потрапить або до одного поселення, або до другого. Ось так доводиться боротися з ведмедями на Камчатці», — коментує автор відео.

Що стало з пораненою ведмедицею далі, невідомо.

Ймовірно, так радикально «проблему» непроханих гостей моряки-підводники вирішили самостійно. У диспетчерській службі, куди повідомляють про всі виходи звірів до житла, про цей випадок не знають.

Військове відомство поки ніяк не прокоментувало цю ситуацію.

Схожі новини