Передплата 2024 ВЗ

На Хмельниччині фракції «Європейської Солідарності» будуть в усіх радах великих міст і селищ, у чотирьох містах партійці обрані мерами – Володимир Ар’єв

  • 27.10.2020, 13:51
  • 711

Також для комунікації депутатів з виборцями створюють онлайн-платформу

«Європейська Солідарність» на Хмельниччині матиме фракції в усіх радах великих міст і селищ. Також члени партії стали головами 4 міст — Красилова, Ізяслава, Шепетівки і Полонного. Про це написав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв на сторінці у Facebook.

«Я дуже дякую всім мешканцям Хмельниччини, які не купились на гроші чи іншу облуду. Я пишаюся кожним голосом, здобутим в кампанії, яку „Європейська Солідарність“ провела в області абсолютно чисто і прозоро. Дякую нашому штабу і волонтерам за цілодобову роботу. Ви неймовірно круті», — написав депутат.

«Ми отримали фракції в усіх радах великих міст і селищ, 4 міських голів-членів партії — у Красилові, Ізяславі, Шепетівці і Полонному», — повідомив Володимир Ар"єв.

«Зараз ми робимо онлайн-платформу, де наші депутати зможуть спілкуватись з виборцями: звітувати і отримувати звернення. Це дає можливість відстежувати активність кожного обраного депутата від «Європейської Солідарності», — також повідомив він.

«Я дуже хочу, щоб зміни відбулись, Україна ставала справді європейською, і наша команда готова працювати над цим. Але без відповідального ставлення громадян це буде неможливо. Розуміння, що не все робиться „нагорі“, має колись прийти до кожного», — зазначив представник «Європейської Солідарності».

Схожі новини