Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Першими е-квитки отримають пільговики?

Подати документи на електронний проїзний у маршрутках потрібно у центрах надання адмінпослуг

У Львові стартував процес оформлення заявок на видачу проїзних документів (електронного квитка) для пільгових пасажирів.

Найпростіше картку «Лео-Карт» виробити у центрах надання адміністративних послуг. Із собою необхідно мати паспорт, документ, що підтверджує право на пільгу, фото (розміром 3×4 см), реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Пільгові е-картки на проїзд почнуть видава­ти з січня 2021 року. Про це повідомив заступник ди­ректора департаменту жит­лового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий. За словами чиновника, сту­дентам та учням пільгові елек­тронні картки будуть видавати централізовано — через закла­ди освіти. «Процес стартував. Терміновості у здачі докумен­тів на пільгові е-картки немає, приймаємо у спокійному ре­жимі, — зазначив Андрій Білий. — Наразі наше перше завдання — зібрати та опрацювати доку­менти про усі пільгові категорії населення».

Електронний квиток у гро­мадському транспорті міста Лева впроваджує чесько-укра­їнський консорціум компаній Mikroelektronika spol s r.o. та Soft Servе. Валідатори обіцяють встановити у салонах маршру­ток наприкінці цього року.

Схожі новини