Передплата 2024 ВЗ

Лерос заявив, що на нього готують замах

  • 30.09.2020, 15:15
  • 933

Народний депутат Гео Лерос заявив, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко та Денис Комарницький, якого Лерос вважає "смотрящим" у Києві, готують на нього напад

Про це Лерос повідомив на засіданні парламенту 30 вересня.

«Днями чесний офіцер СБУ передав мені майже 6 годин записів розмови пана Дениса Комарницького, «смотрящого» за Києвом, та пана Миколи Тищенка. У цій розмові вони відверто розповідають про те, як Зеленський їх «кришує», про те, як кум Єрмака допомагає йому, а також вони обговорюють, як здійснити напад на мене та ще одного народного депутата.

Я прошу національну поліцію України сприймати мій виступ як офіційну заяву про злочин пана Комарницького, пана Тищенка та його кума Андрія Єрмака".

Він заявив, що з 1 жовтня почне публікувати записи, які йому передали нібито в СБУ.

Нардеп «СН» Олександр Качура у відповідь сказав, що Зеленський і Єрмак, дійсно, помилилися, коли включили Лероса до партійного списку. Він порадив Леросу звертатися напряму до правоохоронців і не працювати на політичних опонентів.

Читайте також: «Ви, покидьки, мене не зупините»: Гео Лерос жорстко відповів на виключення з партії

Нагадаємо, 26 червня журналісти Bihus.Info з посиланням на документи, надані нардепом Гео Леросом і на свої джерела, повідомили про те, що компанії, пов'язані з Денисом Комарницьким, в останні роки регулярно отримували в Києві великі підряди на будівництво та реконструкцію від комунальних підприємств, а сам Комарницький тепер залучений в мерську кампанію «слуги народу» Миколи Тищенка.

Лерос передав журналістам Bihus.Info копії документів, які «могли перебувати на комп'ютері офісу так званого „смотрящого“ за Києвом Дениса Комарницького», де в жовтні 2019 року силовики провели обшуки.

Серед документів — «меморандуми» і «понятійні угоди». Основними фігурантами в документах виступають Денис Комарницький — соратник ексмера Києва Леоніда Черновецького, якого зараз ЗМІ називають «смотрящим» по Києву, його «попередник», соратник і зараз нардеп від ОПЗЖ Вадим Столар, син ексмера Степан Черновецький та інші відомі забудовники.

Схожі новини