Передплата 2024 ВЗ

Абоненти Київстар допомогли придбати нове обладнання для Західноукраїнського дитячого медичного центру

  • 14.07.2020, 14:00
  • 893

1 липня в рамках спільної ініціативи Київстар та Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності» (МБФ УББ) «Дитяча надія» відбулась передача медичного обладнання .

1 липня в рамках спільної ініціативи Київстар та Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності» (МБФ УББ) «Дитяча надія» відбулась передача медичного обладнання до хірургічного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, м. Львів.

Завдяки коштам, які абоненти Київстар перерахували за допомогою SMS-повідомлень, до хірургічного відділення ЗУСДМЦ було передано Шафу біологічної безпеки HR40-II-A2 (ламінарна шафа). У цьому відділені отримують спеціалізоване хірургічне та хіміотерапевтичне лікування діти зі злоякісними солідними пухлинами. Ламінарна шафа використовується для створення стерильного середовища в лабораторних умовах і проведення лабораторних досліджень для лікування онкологічних захворювань у дітей. Обладнання вже працює та допомагає проводити дослідження у дітей з онкологічними захворюваннями на більш якісному рівні.

Детальну інформацію та звітність можна переглянути на сторінці проєкту: https://ubb.org.ua/uk/project/5743/

За півтора роки існування програми «Дитяча надія» сума пожертв склала вже майже чотири мільйони гривень. До ініціативи приєдналося майже 60 тисяч абонентів Київстар, 13 тисяч з яких налаштували регулярну пожертву та щомісяця допомагають дітям із хворобами серця та онкологічними захворюваннями. За час існування ініціативи було відправлено понад 200 тисяч благодійних SMS-повідомлень. Середній розмір пожертви для ініціативи «Дитяча надія» становить 15 гривень.

Всі абоненти передплаченого зв’язку Київстар мають можливість обрати напрямок допомоги (онко чи кардіо), та один з чотирьох регіонів країни (Київ, Дніпро, Львів та Одеса), в лікарні яких будуть спрямовані їхні благодійні внески. Пожертва може бути разовою, від 1 до 3000 гривень, або регулярною — 2, 5, 10, 15 та 20 гривень. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн. Розмір внеску не має значення, адже кожна гривня допомагає добрій справі. Переглянути подробиці та підтримати ініціативу можна за посиланням kyivstar.ua/charity-ubb.

Нагадаємо, компанія Київстар виділяє 30 мільйонів гривень благодійної допомоги на боротьбу з COVID-19 в Україні. На ці кошти буде закуплено 10 апаратів ШВЛ та 20 моніторів пацієнта від німецького виробника Drager, а також витратні матеріали, що забезпечать роботу обладнання протягом року. Решту благодійних коштів буде спрямовано засоби особистого захисту для українських медиків. Також Київстар витратив ще понад 30 мільйонів гривень на реалізацію ініціатив, що спрямовані на підтримку суспільства та країни. Зокрема, бонуси медичним працівникам, безкоштовні консультації у додатку «Doctor online», нетарифікований доступ до гарячих ліній та офіційних ресурсів по COVID-19, а також багато іншого. Детальніше про ініціативи компанії за посиланням: kyivstar.ua/covid2019.

Довідка про компанію:

Київстар — найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,2 млн абонентів. Акціонери Київстар — міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Довідка про Українську Біржу Благодійності (ubb.org.ua):

Українська Біржа Благодійності — це унікальний благодійний фонд, який допомагає вирішити будь-яку соціальну проблему, завдяки онлайн платформі (ubb.org.ua). УББ дає можливість безпечно, зрозуміло й легко допомагати та отримувати допомогу.

За 8 років роботи на платформі ubb.org.ua залучено понад 300 млн, партнерами стали понад 120 неприбуткових організацій та більше 200 бізнес-компаній.

Українська Біржа Благодійності дає змогу допомагати швидко, ефективно та прозоро об’єднуватися задля досягнення великих результатів від невеликих внесків.

Схожі новини