Передплата 2024 «Добра кухня»

Ум за розум зайшов: Клітіна у напівголому вигляді заявила про створення партії

  • 30.06.2020, 15:35
  • 2 071

Колишня заступниця міністра інфраструктури, радниця голови Державного космічного агентства України Олександра Клітіна заявила про створення своєї партії "Україна проти корупції"

Напівголе відеозвернення в купальнику чиновниця опублікувала на YouTube. За її словами, вона має намір розібратися з «політичними проститутами».

«Українці! Хочу звернутися до вас. Я вирішила боротися за правду самостійно, тому що на цих ідіотів у штанах точно надії немає. Я створюю свою партію „Україна проти корупції“, щоб розібратися нарешті із цими політичними проститутами», — йдеться в повідомленні.

Також Клітіна планує «розібратися з усіма корупціонерами» й закликала всіх охочих приєднатися до неї.

«Вони думають: якщо у них у штанях щось є, то цього досить для успіху й можна ображати жінок. Та жінки в сто разів розумніші й чесніші за вас. Ось дивіться, міністр Криклій — він мене не тільки звільнив, але й облив брудом так, щоб я ніколи не оговталася. Тому що заважала їм красти на „Укрзалізниці“. Скажімо „ні“ політичним проститутам», — резюмувала політикиня.

У Facebook Клітіна написала, що хотіла спершу назвати партію «Клітіна проти проститутів», але така назва могла б не пройти цензуру.

Читайте також: Скандальна чиновниця Клітіна вимагає звільнення голови «Укрзалізниці» та держсекретаря Мінінфраструктури

«Вирішили назвати „Україна проти корупції“ — хочу звернути увагу, що це зовсім не сексистський лозунг і ми раді кожному справжньому чоловіку, що вирішить нас підтримати! Але хочу звернути увагу, чомусь корупціонери у нас здебільшого чоловіки — тобто за статистикою в жінок є більше шансів подолати корупцію в Україні», — написала вона.

Клітіна зазначила, що основним напрямом партії буде очищення України від «корупціонерів та політичних проститутів».

«Ідея розробити пакет антикорупційних реформ, щоб впроваджувати їх одночасно в усіх напрямах і не дати шансу корупційній гідрі пристосуватися! Сама партія планується лівоцентристського характеру із сильним екологічним напрямом», — додала вона.

Згодом Клітіна заявила, що більше не є радницею голови Державного космічного агентства України, оскільки її звільнили. На думку колишньої чиновниці, це трапилося через те, що «Зеленський просто злякався конкуренції».

Нагадаємо, у листопаді нардеп Антон Поляков опублікував фрагмент розмови народних депутатів від «Слуги народу», в якому зазначається, що Клітіна нібито отримала свою посаду через ліжко.

Незабаром після скандалу пранкер «Джокер» опублікував листування з Клітіною. Він порадив чиновниці написати про свою щасливу родину в соцмережі, і вона слухняно виконала всі поради, не помітивши тролінгу.

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій відреагував на секс-скандал з Клітіною. Він заявив, що ситуація стала підставою для падіння довіри до чиновниці.

Сама Клітіна заявила, що фейк про неї запустили через відсутність інших компроматів.

Однак виправдання на свою адресу чиновниця читала з папірця, за що отримала зауваження від журналістів.

Зрештою, з листопада Клітіну все ж було звільнено з обійманої посади за поданням глави МІУ Владислава Криклія.

Схожі новини