Передплата 2024 ВЗ

Львівських журналістів тестуватимуть на коронавірус

У Львові тестуватимуть журналістів на коронавірус. Компанія РІЕЛ спільно зі львівським ІТ-кластером нададуть 500 експрес-тестів для цього тестування. Ініціативу підтримує Львівська міська рада.

Думка тестувати журналістів з’явилася у суспільстві ще в перші дні карантину, але до практичного її втілення дійшло тільки зараз. Але, як кажуть, краще пізно ніж ніколи. Журналісти, оператори і фотографи від перших днів оголошення небезпеки коронавірусу продовжують виконувати свої професійні обов’язки. А також і під час карантину контактують з медперсоналом, відвідують екстрені прес-конференції, знімають відеосюжети в медзакладах та фоторепортажі, беруть інтерв’ю, аби оперативно інформувати усіх про найактуальніші події.

Організатори просять керівників львівських засобів масової інформації зареєструватися за відповідною формою і подати список журналістів, які бажають пройти процедуру перевірки на експрес-тесті. Тестування журналістів здійснюватимуть львівські медики, початок тестування — 21 квітня. Журналіст при собі повинен мати документи, що посвідчують особу, та своє робоче посвідчення.

У випадку додаткових запитань звертайтесь за цими контактами: [email protected] та +380 504 319 090.

Схожі новини