Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тести на коронавірус у львів'ян не підтвердили смертельного захворювання

  • 03.03.2020, 14:13
  • 730

Тести, проведені медиками інфекційної лікарні Львова, не підтвердили наявність коронавірусу у людей, які повернулись з-за кордону.

Про це повідомляє видання «Варіанти».

За останній тиждень до Львівської обласної клінічної лікарні звернулись 7 людей з підозрою на коронавірус. Діагноз не підтвердився. В одного пацієнта виявили пневмонію, а в інших — грип.

«За цей тиждень було кілька людей з підозрою на вірус. Ми їх оглянули у боксованих приміщення, їм зробили швидші тести на грип, тому коронавірус не підтвердився. Люди, в яких була підозра на коронавірус, повернулися з-за кордону. Нагадую також усім, що зараз також сезон захворювання на грип. Про нього також не треба забувати», — наголосила сьогодні на брифінгу Львівської ОДА завідувачка інфекційного відділення лікарні Таміла Алексанян.

Вона також додала, що лікарня готова приймати пацієнтів з підозрою на коронавірус. Там виділили 20 ліжок в ізоляторах.

Нагадаємо, сьогодні в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях.

На Львівщині планують закупити 2,5 тисячі тестів на визначення коронавірусу, також у Львівській ОДА вирішили скерувати до 25 млн грн на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом та рекомендували скасовувати усі масові заходи в області.

Схожі новини