Передплата 2024 «Добрий господар»

Адвокат Ігор Головань: "Влада відволікає увагу від нездатності захищати країну і громадян"

  • 21.02.2020, 18:54
  • 555

Влада намагається відволікти увагу суспільства від нездатності захистити країну і громадян.

«Щойно мені стало відомо, що нібито Печерський суд виніс таємне «рішення» про примусовий привід Петра Порошенка на допит у ДБР у якості свідка. Суд не повідомив народного депутата Порошенка про своє засідання, як цього вимагає стаття 482−2 КПК України порушив територіальну підсудність, тобто ухвала є очевидно неправосудною. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook заявив адвокат п’ятого Президента України Ігор Головань, коментуючи чергове неправосудне рішення проти Порошенка. інформує пресслужба «Європейської солідарності«

Це взагалі юрисдикція не Печерського суду, а Шевченківського. Такий поспіх і повне нехтування законом можна пояснити лише політичним тиском з боку Офісу президента, який — принагідно нагадуємо — задокументований на так званих «плівках Труби».

Вже вкотре сплеск активності правоохоронців приурочений до чергової закордонної поїздки Петра Порошенка, яка запланована на 25 лютого. Це є очевидною ознакою прямого негласного і незаконного стеження за Порошенком з боку чинної влади. Це те, що називають «поліцейською державою».

Ще один мотив — спроба влади відволікти увагу від нездатності захищати країну і громадян у кризових ситуаціях — на фронті, в економіці та у медицині.

Це «рішення» порушує практику Європейського суду з прав людини і буде нами оскаржено, ми також подамо скаргу до Вищої ради правосуддя на притягнення судді до відповідальності", — повідомив Ігор Головань.

Схожі новини