Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Я балотуюсь від команди «Європейської Солідарності», щоб відстоювати національні інтереси України", - Вікторія Пташник

  • 14.02.2020, 14:55
  • 705

Команда «Європейської Солідарності» – це опозиція, яка здатна боротися за збереження української державності і відновлення парламентаризму.

Про це заявила кандидат на пост народного депутата України від партії «Європейська Солідарність» у 179 окрузі Вікторія Пташник після подачі документів до Центральної виборчої комісії.

«Я маю до вас термінове повідомлення. До всіх хто розуміє, яка на сьогоднішній день настала загроза державності України. Як руйнуються державні інституції, повністю знищений парламентаризм. І хто так само, як і я, не може спокійно спостерігати за тією ситуацією, яка коїться в державі», — сказала вона.

«Я прийняла для себе важливе рішення — я не можу просто спостерігати. Саме тому я вирішила піти на довибори у 179 виборчому окрузі в Харківській області, які відбудуться 15 березня. Вирішила піти не сама, а разом з командою партії «Європейська Солідарність», — додала політик.

Пташник підкреслила, що долучилася до команди «Європейської Солідарності», тому що саме вона продовжує відстоювати інтереси України на міжнародній арені і захищає державність.

«Чому саме з ними? Тому що вони так само як і я розуміють загрози втрати української державності. Тому що саме вони показували і можуть довести, якою Україна може бути сильною на міжнародній арені. І я хочу, щоби ми разом поборолися і стали справжньою опозицією — демократичною, проукраїнською в парламенті. Тією опозицією, яка здатна конструктивно контролювати владу і запобігти знищенню всіх державних інституцій», — наголосила вона.

«Мені дуже хотілось би, що парламентаризм все ж таки був відновлений і здача українських інтересів припинилася. Мені хотілося б, щоб Україна і далі рухалась до Європейського Союзу. Там, де розуміють, що таке демократичні цінності, там де розуміють, що таке права людини. Там, де захищають свободи, передбачені Конституціями відповідних європейських держав. І там, де панує справедливість», — зазначила Пташник.

Політик закликала небайдужих долучатися до виборчої кампанії на окрузі.

«Я хочу поборотися за цю справедливість на окрузі і мені зараз буде дуже потрібно ваша підтримка. Підтримка порадами, агітацією майбутньою і допомогою на окрузі», — сказала вона.

Схожі новини