Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Війна на Донбасі: окупанти били із забороненої зброї, поранено українського військового

  • 06.02.2020, 09:13
  • 375

У середу, 5 лютого, російські війська на Донбасі 13 разів обстріляли українські позиції, в тому числі із заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» загарбники стріляли по Об'єднаних силах у районі населеного пункту Піски, поруч із Новотроїцьким та неподалік Широкиного з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Мар’їнки — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поруч із Авдіївкою — з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» російські терористи стріляли поруч із Оріховим зі 120 мм міномету, неподалік міста Щастя — з протитанкового ракетного комплексу, автоматичного станкового гранатомету та стрілецької зброї; поблизу із Травневим — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

5 лютого унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав бойового ураження.

З початку доби 6 лютого російські окупанти випустили 15 мін зі 120-мм міномету по захисниках населеного пункту Оріхове. Втрат унаслідок цього обстрілу не було.

Схожі новини