Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Донбасі застрелили одного із ватажків "ДНР" Кривулю

  • 21.01.2020, 11:57
  • 505

Кривулю ймовірно застрелили в спину його ж спільники

На окупованій території Донбасу 20 січня застрелили заступника командира «полку спеціального призначення ВВ МВС ДНР» Олексія Кривулю (позивний Грін).

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив український офіцер Анатолій Штефан (Штірліц). За його словами, Кривулю застрелили в спину його ж спільники, передає Главком

Співчуття з приводу смерті Кривулі висловив в Twitter так званий глава пресслужби «ВС ДНР» Данило Безсонов.

Про вбивство, посилаючись на воєнкорів, повідомляють російські ЗМІ та ресурси бойовиків.

Наразі остаточні обставини смерті бойовика невідомі. У російських соцмережах пишуть, що Кривулю вбили в спину. Це дало підставу припустити, що бойовик загинув під час розбірок зі своїми ж поплічниками або був убитий за наказом російських кураторів.

Олексій Кривуля народився 26 червня 1976 року у місті Миколаївка Донецької області. Проживав у будинку номер 4 по вулиці Кошуби. Закінчив школу № 19 у Павлограді. Потім навчався у Єйському вищому воєнному авіаційному училищі ім. В. М. Комарова.

Навесні 2014 року почав воювати проти українських військових на боці російських загарбників. Виконував обов'язки першого заступника начальника штабу 7-ї окремої мотопіхотної стрілецької бригади так званого 1 АК.

Бойовик також був відомий під псевдо Олексій Владіміров. Мав брата — Максима Кривулю — який теж внесений до бази Миротворця як посібник російських окупантів.

Схожі новини