Передплата 2024 «Добра кухня»

Оксана Бобошко-Вандерховен: «Буде важко відібрати корону від 39 жінок світу, але я спробую»

Львів’янка представлятиме Україну на Конкурсі краси «Міс Всесвіт 50 плюс»

Упродовж чотирьох днів — 19−23 січня — у місті Софії (Болгарія) сорок жінок з різних країн світу змагатимуться за звання найгарнішої жінки Всесвіту віком 50+ на конкурсі «GRANDMA UNIVERSE 2020».

Львів'янку Оксану Бобошко-Вандерховен обрав оргкомітет міжнародного конкурсу краси «Місіс Східна Європа» для представлення України. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила Уляна Оксентюк, володарка титулу TopofUniverse 2018.

«Кандидатура Оксани була затверджена одноголосно, тому ми впевнені, що саме Оксана зможе гідно та на високому рівні представити Східну Європу на світовому подіумі», — каже Уляна Оксентюк.

«Дуже важко відібрати корону від 39 жінок світу, але я спробую», — сказала журналісту «ВЗ» Оксана Бобошко-Вандерховен, якій надзвичайно цікаво взяти участь у такій події. — Можна по-різному до таких подій ставитися, але в моєму віці це насправді забава, щоби поїхати за досвідом участі у конкурсах. А чому б і ні?".

Ще для конкурсантки дуже важливо, що Європа зважилася показати красу жінок віком за 50 років. Адже це тема, яку пропагує пані Оксана разом зі спільнотою «Компаньйонки & Компанія», — справжнє життя починається після 50-ти.

Пані Оксана пригадує, як тільки їй надійшла пропозиція взяти участь у конкурсі, думала недовго, адже переконана: «Якщо мені життя дає такий шанс, а стільки друзів хочуть мене підтримати в цьому, то я не маю права відмовитися. Тому прийняла рішення і їду 18 січня зі своєю однією колежанкою, активною представницею спільноти „Компаньйонки & Компанія“ Софією Баран (оскільки можна лише одну колежанку взяти)».

У програмі конкурсу — вихід у вечірній сукні, демонстрація своїх талантів, представлення країни і гала-вихід. На гала-вихід готує сукню разом із львівською модельєркою Мартою Ваххольц. Це сукня, яка нестиме українську ідею, ідею української жінки. На сукні — великий портрет поетичного символа нашої країни — Лесі Українки.