Передплата 2024 ВЗ

Принц Гаррі та його дружина йдуть з королівської родини

Британський принц Гаррі та його дружина, американська акторка Меган Маркл оголосили про намір вийти з королівської родини, щоб самостійно заробляти на життя.

Про це повідомляє «Радіо Свобода» із посиланням на офіційну заяву подружжя

«Ми збираємося відмовитись від звання „старших“ членів в королівській сім’ї та працювати, щоб стати фінансово незалежними, водночас продовжуючи повністю підтримувати Її Величність Королеву», — сказано у заяві.

Гаррі та Меган планують «балансувати» між Сполученим Королівством та Північною Америкою. «Цей географічний баланс дозволить нам ростити нашого сина із вмінням цінувати королівські традиції, в якій він народився, і надасть нашій сім’ї простір, щоб сфокусуватися на наступному розділі, включно зі створенням нашої нової благодійної організації», — каже подружжя.

Принц Гаррі та Меган Маркл не назвали причину свого рішення. Водночас у 2019 році герцог критикував медіа через «цькування» його дружини. Він порівнював ставлення представників ЗМІ до Маркл із їхнім ставленням до його матері, принцеси Діани, яка загинула в автокатастрофі у 1997 році.

Схожі новини