Передплата 2024 «Добрий господар»

Пластуни Львова відвідають понад 80 церков міста з Вифлеємським вогнем миру

  • 16.12.2019, 16:15
  • 596

Цими вихідними Пластуни Львова повернулися з Відня і розпочали традиційну естафету передачі Вифлеємського вогню миру мешканцям міста. Цього тижня у планах відвідати 80 церков та понад 50 шкіл. Також пластуни зустрінуть вас під час запалення міської ялинки на площі біля Оперного.

Як і зазвичай, передача Вифлеємського вогню миру розпочалась з відвідин Ратуші.

«Пластуни мають дуже почесну місію в часі Різдва — нагадувати усім українцям про те, як просто ширити добро, любов і тепло! Наша почесна делегація привозить Вифлеємський Вогонь Миру до України з Відня, звідки усі скаути світу беруть іскорку єдності та везуть до своїх країн. Нехай цей Різдвяний час буде для усіх затишним та теплим, а ми, пластуни-українські скаути, у цьому допоможемо, поширюючи світло добра до церков, шкіл, сиротинців та домівки мешканців міста», — розповіла керівниця осередку Пласту у Львові Анастасія Слюсаренко.

Серед іншого, юнацтво та новацтво Пласту зголосились передати вогонь військовим частинам, сиротинцям та інтернатам.

Отримати вогонь також можна під час запалення міської ялинки 18 грудня, о 18:00 на площі біля театру опери та балету. Крім цього, пластуни запрошують на Різдвяну свічечку в суботу, 4 січня о 15:00, до церкви св. Софії при УКУ, де відбуватиметься колядування та показ пластових вертепів.

Схожі новини