Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Принц Гаррі та Меган Маркл у центрі скандалу із ЗМІ

  • 30.10.2019, 20:14
  • 876

Герцоги Сассекські опинились у центрі гучного скандалу. Принц Гаррі та Меган Маркл подали судовий позов проти популярних британських таблоїдів. За словами інсайдерів, королівська родина не схвалює таку "війну" з журналістами. А от представниці парламенту вирішили навпаки стати на захист норовливого подружжя

Як відомо, у документальному фільмі «Гаррі і Меган: африканська подорож» (Harry & Meghan: An African Journey) герцоги Сассекські пояснили, чому затіяли судову тяганину з пресою. За їхніми словами, журналісти не поважають їхнє право на приватне життя, тому часто у гонитві за сенсаціями порушували закон. Така заява викликала двояке ставлення у суспільстві: одні британці стали на захист принца Гаррі та Меган Маркл, інші — засудили за лицемірство, адже пара мала б бути готовою до уваги преси.

Представники королівської родини вирішили не втручатись у скандальну справу, яка набула чималого розголосу у світі. А от представниці британського парламенту наважились заступитись за принца Гаррі та Меган Маркл. 72 жінки-політикині написали відкритого листа, у якому публічно висловили підтримку герцогині.

«Жінки-депутати від усіх політичних партій відкинули в сторону всі свої розбіжності, щоб висловити свою солідарність з герцогинею Сассекською. У деяких випадках статті і заголовки ЗМІ були вторгненням у ваше приватне життя і намагалися кинути на вас тінь, без будь-якої на те причини. Жінки-члени Парламенту підтримують вас в тому, що не можна допустити, щоб це залишилося без покарання», — йдеться в заяві, яку розмістила Голлі Лінч, очільниця Лейбористської партії.

Схожі новини