Передплата 2024 «Добрий господар»

Чому бюджетний сенсорний смартфон краще за кнопковий: 3 важливі переваги

  • 30.07.2019, 11:00
  • 1 772

Сенсорні телефони стали сьогодні дуже доступними за ціною. Придбати досить хороший апарат можливо вже за 1000-1200 гривень. За такі гроші може і не будуть доступні всі переваги смартфону, але базовими функціями користуватися вже можна буде.

Навіть якщо телефон потрібен вам лише для дзвінків, радимо придивитися до сенсорного варіанту. Разом з експертами інтернет-магазину «Київстар» ми підготували кілька переваг, чому дешеві сенсорні телефони кращі за кнопкові.

Сучасний зовнішній вигляд

Зовнішність будь якого сенсорного апарату набагато привабливіша за будь-який телефон з механічними кнопками. Навіть недорогий сенсорний смартфон виглядає дуже сучасно та стильно. Варто розуміти, що смартфон сьогодні не просто засіб зв’язку, а аксесуар, за який люди створюють перше враження про власника. Якщо у вас застарілий кнопковий телефон, то відразу постають питання, чому ви відмовляєтесь від більш зручної технології. Тому, навіть якщо телефон вам потрібен лише для роботи та дзвінків голосом, варто віддати перевагу саме сенсорному варіанту.

Зручне керування

На відміну від кнопкових телефонів, пристрої із сенсорним дисплеєм працюють на операційній системі «Андроїд». Повноцінна О С дозволяє:

  • встановлювати додатки та розширювати функціональність смартфону;
  • зручно налаштовувати робочу зону під свої потреби;
  • зручно пересуватися по меню та налаштуванням, заплутатися в яких просто неможливо.

Навіть якщо у вас раніше не було смартфону на Android, розібратися в тому, як він працює, досить просто. На це піде максимум декілька годин, а подальші дії будуть проходити на відпрацьованому автоматизмі. Після декількох тижнів з сенсорним телефоном прийде розуміння, що механічні кнопки це рудимент, який тільки займає цінне місце на корпусі.

Великий екран

Будь-який апарат з кнопками має менший екран, ніж повністю сенсорний смартфон. Більша площа дисплею дозволяю зручніше працювати з телефоном, а саме:

  • шукати інформацію в інтернеті;
  • роздивлятися фотографії;
  • переглядати відео;
  • грати в ігри.

На великому екрані все здається більш живим та реалістичним. Не дивно, що сьогодні спостерігається тенденція до збільшення діагоналей в смартфонах. Приємними вже вважаються моделі з екраном 6 і більше дюймів. Але для початку користування моделі з 5 дюймами повністю вистачить.

Кнопкові телефони вже відпрацювали свій вік і треба переходити до нової, більш зручної та сучасної технології. Сьогодні швидкими темпами розвивається бездротовий інтернет і саме сенсорний телефон допоможе в повній мірі оцінити всі переваги мобільного доступу до мережі через смартфон. Обирайте технології, які спрощують життя!

Схожі новини