Передплата 2024 «Добрий господар»

У Польщі відкрили сервісний центр Tesla, наступний можуть запустити в Україні

  • 22.07.2019, 13:12
  • 541

Тепер власникам електрокарів Tesla в Україні удвічі ближче до сервісного центру - їхати можна до Варшави, а не, як раніше, до Берліна.

Повідомляє PolskieRadio.

19 липня американська компанія Tesla відкрила свій перший сервісний центр у Варшаві. За словами голови фірми, нові сервісні центи и зарядки Supercharger запускають на території Східної Європи в максимально короткий термін.

Тепер українські власники Tesla, придбаних у Європі, можуть вигідніше використовувати гарантійне та пост-гарантійне обслуговування. За даними Міністерства внутрішніх справ, в Україні зареєстровано понад 800 електромобілів Tesla.

За словами співзасновника Tesla Club Ukraine та сервісу Go To-U Назара Шимоне-Давіда, новий запуск значно допоможе автовласникам.

«Відкриття чекали давно і це дуже позитивна новина. Тепер офіційний сервіс удвічі ближчий — їхати можна у Варшаву, а не Берлін. Послуги надають ті ж самі. При цьому, якби не розвиток інфраструктури „від центру“, то сервіс варто було б спочатку відкрити в Україні. У нас більше Tesla-користувачів, ніж в Польщі. Зате тепер можна з упевненістю сказати — наступний сервіс буде в Україні», — зазначив він у коментарі.