Передплата 2024 ВЗ

Шоста доба пошуків зниклої 11-річної Дарини Лук'яненко на Одещині: що відомо на даний момент

  • 19.06.2019, 19:58
  • 1 695

У Іванівці на Одещині 6-ту добу тривають пошуки 11-річної Дарини Лук'яненко.

Територію селища відпрацьовують спеціалісти-кінологи зі службовими собаками, які навчені на пошук трупів, повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні продовжуються пошукові заходи силами підрозділів поліції та ДСНС, загальною кількістю більше 250 чоловік. Прохання одне до місцевих мешканців смт. Іванівка із розумінням реагувати на работу поліції. Мета у нас спільна — знайти дитину, тому вибачте якщо ставимо багато питань, але нам необхідно встановити і опитати всіх 3488 місцевих мешканців, які в день 13.06.2019 року знаходились на вулицях і будівлях селища», — написав В'ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, на Одещині у селищі Іванівка майже тиждень шукають 11-річну Дарину ­Лук'яненко. Вона 13 червня по обіді вийшла з ринку Привоз, де працює її мати, і вирушила до школи на гурток танцю. Дорогою дівчинка зникла.

Востаннє Дарину зафіксували камери відеоспостереження біля ринку. Після цього школярку ніхто не бачив, телефонний зв’язок з нею зник. «За дев'ять хвилин у дівчинки вимкнувся телефон», — розповідає В'ячеслав Аброськін, перший заступник голови Національної поліції.

Радіус пошуків дитини — понад 20 кілометрів. Утім, правоохоронці припускають, що дівчинка зникла за триста метрів від ринку. На цьому місці губить слід пошуковий собака. Мешканці двох найближчих будинків чули дитячий крик. «Істеричний був крик, на який не можна було не звернути уваги. Так кричать тільки за якихось таких ситуаціях, це крик жаху», — згадує мешканка Іванівки Валентина Корінна, пише ТСН.

Місцеві мешканці розповіли, що бачили, якДарина йшла вулицею і знімала на телефон відео. «Перед зникненням дівчинка вела трансляцію в Instagram. Відео не збереглося у соціальній мережі, але є свідки, які підтверджують, що вона вела прямий ефір. Зараз цим займається одеська кіберполіція. Якщо вдасться отримати цей ефір, то тоді, можливо, картина проясниться», — розповів керівник громадської організації «Кращі люди Одеси» Сергій Крайм.

Схожі новини