Передплата 2024 «Добрий господар»

Поплічник Медведчука Тарас Козак купив телеканалу ZIK: колектив масово звільняється

  • 14.06.2019, 18:25
  • 806

14 червня 2019 року український політик та поплічник Віктора Медведчука Тарас Козак став новим і одноосібним власником телевізійних мовників телеканалу ZIK – компаній «Міст ТБ» і «ТРК «Нові комунікації». Таким чином, в медіаактиві Козака тепер три канали: «112 Україна», NewsOne і ZIK.

Про це повідомляє «112 Україна».

«Український телеглядач глибоко політизований, вимогливий глядач. Глядач, до якого необхідно ставитися з великою повагою. Для мене придбання телеканалу ZIK — це осмислений і прагматичний крок. Інформаційне мовлення в Україні на сьогодні випереджає багато світових великих каналів по своїй мобільності, інтересу аудиторії, зображенню. Одержавши ZIK, я зможу побудувати найбільшу мережу з інформаційних мовників, яка з точки зору ресурсів робить їх менш витратними і в той же момент створює їх більшу капіталізацію як активу. І цей актив називається інформаційний медіахолдинг „НОВИНИ“. Саме для його розвитку і управління я запросив одного з найсильніших медіапродюсерів країни — Олексія Семенова», — розповів власник медіахолдингу «НОВИНИ» Тарас Козак.

«Для мене ділова пропозиція Тараса Романовича — велика честь. П'ять років тому я з командою будував „112 Україна“, потім — проводив re-branding каналу NewsOne. Більшість співробітників цих каналів для мене — близькі і рідні люди. І я, знаєте, дуже радий повернутися до них. Сподіваюся, і для них це не буде розчаруванням. Зараз я працюю над концепцією перезапуску каналу ZIK і буду дуже щасливий від майбутньої співпраці. Адже багато ведучих і співробітників ZIK — мої колеги по попередніх каналах. І ми з ними на одній емоційній хвилі. „Об'єднання заради України“ — ось основний меседж концепції каналу. І ми постараємося наповнити його цими прекрасними почуттями — любов'ю і турботою про всіх людей великої країни», — сказав Генеральний продюсер медіахолдингу «НОВИНИ» Олексій Семенов.

Водночас, деякі працівники ZIKу вже написали заяву на звільнення.

Схожі новини