Передплата 2024 «Добра кухня»

Опальний олігарх Коломойський розповів про палку дружбу з Тимошенко і як допомагатиме їй на парламентських виборах

  • 27.05.2019, 11:34
  • 468

Олігарх Ігор Коломойський вважає Юлію Тимошенко другом і має намір "допомагати" їй на парламентських виборах шляхом встановлення невисоких цін на рекламу на "1+1".

Про це він сказав в інтерв'ю «Українській правді» в рамках відеопроекту «Чітко інтерв'ю».

«Ми з нею в нормальних відносинах… Ми з нею друзі, добре. Раз вона назвала мене другом, значить, ми з нею друзі», — сказав Коломойський, коментуючи відомий аудіозапис, на якому Тимошенко вітає його з днем ​​народження і називає другом.

Водночас Коломойський вважає, що цей аудіозапис «СБУ, напевно, записало або хтось там», тому що дзвінок був по відкритому зв'язку.

Відповідаючи на питання, чи нормально він спілкується з Тимошенко після президентських виборів, олігарх сказав: «Так, і будемо допомагати їй на парламентських виборах».

На уточнююче запитання, яким чином він буде допомагати Тимошенко, Коломойський пояснив: «Тим, що ціни на рекламу будемо намагатися робити прийнятні для всіх. Тому що їх партія не дуже багата».

Він також припустив, що у Олега Ляшка після президентських виборів буде «не дуже багата» партія, тому що «від нього пішов головний спонсор» (колишній топ-менеджер холдингу СКМ Юрій Зінченко — УП).

«І якщо у нього матеріальне становище похитнеться, ми будемо намагатися теж…», — сказав Коломойський.

Він заявив, що перед президентськими виборами «1+1» знизив ціни на рекламу, «щоб усі мали можливість потрапити на телеекран в тому ж обсязі, в якому і Петро Олексійович (Порошенко — УП)».

Схожі новини