Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бойовики 11 разів обстріляли позиції українських захисників, поранений український військовий

  • 24.05.2019, 09:15
  • 288

Збройні формування Росії за минулу добу 11 разів порушили режим припинення вогню, з них один раз – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 і 82 мм.

Ворог також обстрілював наших захисників з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу ОС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики здійснили 10 обстрілів позицій ООС: двічі поблизу Миколаївки і Пісків — з протитанкових ракетних комплексів; біля Павлополя — зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; тричі біля Старогнатівки і Чермалика — зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; неподалік Опитного — зі станкових протитанкових гранатометів; двічі поблизу Авдіївки — з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; навколо Пищевика — з автоматичних станкових гранатометів.

У зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» українські позиції поблизу Золотого-4 були обстріляні з мінометів калібрів 120 і 82-мм і великокаліберних кулеметів.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

За даними української розвідки, 23 травня двоє бойовиків були знищені, ще один — поранений.

З початку поточної доби ворог тричі обстріляв позиції ООС у зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід»: біля Новотроїцького — з мінометів калібру 82-мм; поблизу Лебединського — з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; у Гнутового — зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

«Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються», — резюмували в штабі.

Схожі новини