Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських захисників з великокаліберних кулеметів та гранатометів

  • 14.05.2019, 08:33
  • 464

За минулу добу окупанти 9 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

«13 травня збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню, з них двічі — із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм», — йдеться у повідомленні.

Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник шість разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів — біля села Лебединське; зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів — в районі населеного пункту Богданівка; двічі з гранатометів різних систем та стрілецької зброї — поблизу міста Авдіївка; зі станкових протитанкових гранатометів — поблизу населеного пункту Новотроїцьке; з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів — біля міста Мар'їнка.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників були обстріляні тричі: з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — поблизу населеного пункту Новотошківське; двічі зі стрілецької зброї — біля населених пунктів Луганське і Станиця Луганське.

У штабі повідомили, що втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь.

Від початку поточної доби обстрілів з боку противника не зафіксовано.

Схожі новини