Передплата 2024 «Добра кухня»

До 11 червня у візових центрах Львова та Ужгорода діятиме акція з кешбеком 20%

  • 22.04.2019, 11:49
  • 859

ПриватБанк та міжнародна платіжна система Visa спільно з 17-ма візовими центрами VFS Global в Україні надають можливість отримати 20% знижку на додаткові послуги. Акція ПриватБанку і Visa діє з 11 березня по 11 червня 2019 року.

ПриватБанк та міжнародна платіжна система Visa спільно з 17-ма візовими центрами VFS Global в Україні надають можливість отримати 20% знижку на додаткові послуги. Акція ПриватБанку і Visa діє з 11 березня по 11 червня 2019 року.

Згідно умов акції, ії учасниками вважаються клієнти візових центрів VFS Global, які досягли 18 років та бажають оформити картку Visa «Універсальна» або Visa «Універсальна Gold».

Щоб взяти участь в акції та отримати кешбек треба зробити такі кроки:

  • подати документи у візовому центрі.
  • звернутись до співробітника ПриватБанку (стіл ПриватБанку у візовому центрі) та оформити картку Visa «Універсальна» або Visa «Універсальна Gold».
  • оплатити додаткові послуги візового центру за допомогою оформленої картки.

Усього за два тижні можливостями нового проекту вже скористались понад 2 300 чоловік. Серед них понад 300 клієнтів львівського та ужгородського візових центрів VFS Global, оформили банківські картки, здійснили оплату та отримали консультацію щодо зручного сервісу для проведення банківських операцій за кордоном через Приват24.

За словами банкірів, у візових центрах VFS Global найчастіше клієнти обирають картки класу «Універсальна Gold», адже саме з цією карткою отримують вагомі бонуси, серед яких 20% кешбеку від сплачених додаткових послуг візового центру, повернення 5% з кожної покупки за кордоном, а також послуги персонального банкіра.

Візові центри VFS Global у Львові (вул. Джерельна, 18) та Ужгороді (вул. Капушанська, 92) працюють з понеділка по п’ятницю з 8.30 год. до 15.30 год.

ПриватБанк — найкращий український роздрібний банк року в глобальному ренкінгу Best Retail Bank Ukraine — 2018 за фінансовими показниками та часткою ринку. За підсумками роботи в 2018 році ПриватБанк отримав 11,67 млрд грн чистого прибутку, збільшив кількість роздрібних клієнтів на 1,5 млн — до близько 22 млн, при цьому практично кожен другий клієнт (майже 9 млн) є активним користувачем цифрового банку Приват24.

Схожі новини