Передплата 2024 ВЗ

Сьогодні суд у Києві розгляне позов про зняття Зеленського з виборів (оновлено)

  • 20.04.2019, 18:39
  • 1 485

Сьогодні, 20 квітня, Шостий апеляційний суд Києва розгляне можливе анулювання реєстрації Володимира Зеленського кандидатом в президенти.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив адвокат Андрій Хилько, який і подав відповідний позов, повідомляє телеканал «Прямий».

За його словами, засідання відбудеться за адресою: вул. Московська, 8, корпус 30, зал засідань 2. час початку 21:00, 20 квітня. На 20:30 адвокат призначив брифінг, щоб обговорити майбутній судовий процес з пресою.

Згідно з інформацією на сайті Судової влади України, справа № 855 / 124/19 у визнанні порушень в підкупі виборців та скасування рішення ЦВК № 153 від 30.01.2019 р про реєстрацію кандидата Зеленського В. А., справді буде розглядатися сьогодні, 20 квітня, в Апеляційному суді.

У свою чергу головний юрист передвиборчого штабу Зеленського Вадим Галайчук заявив, що позов «не має жодної перспективи і є абсолютно безпідставним».

«Немає жодних правових підстав для подання даного позову і його задоволення, він не має ніяких перспектив», — заявив Галайчук, пише «Інтерфакс-Україна».

За словами Галайчука, позивача Хилько «відомий поданням низки подібних дивних позовів, зокрема, про те, що зустріч Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном нібито була незаконною передвиборною агітацією».

Схожі новини