Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Замах на розвідника? З’явилися нові деталі про вибух авто у Києві

  • 04.04.2019, 12:12
  • 653

Попередньою причиною вибуху автомобіля у Києві є закладена під нього вибухівка. Підірвана машина належить місцевій жительці, але об’єктом замаху міг бути український розвідник.

Про це пише «Обозреватель».

Раніше у поліції Києва повідомили, що поранення під час вибуху отримав чоловік — його у важкому стані госпіталізували.

«Близько 2-ї ночі до Голосіївського управління поліції повідомили, що на вул. Вільямса вибухнуло авто. На місці події поліція знайшла пошкоджений Chevrolet Evanda», — зазначили правоохоронці.

Вибуховий пристрій був саморобним, повідомив український журналіст Андрій Цаплієнко.

«Ймовірний виконавець живий і затриманий», — припустив Цаплієнко.

Вибух прогримів на парковці гіпермаркету «Ашан». Потерпілому чоловіку частково відірвало руку. Причому він не є власником підірваного автомобіля. За інформацією джерел інформагентства, чоловіку відірвало руку по лікоть.

Радник глави СБУ Ярослав Антоняк на своїй сторінці у Facebook уточнив, що потерпілий чоловік і може бути підривником, а сам вибух — замахом на українського розвідника.

«Цікавий такий сепаратист пробував українського розвідника підірвати. Але бувають і неконтрольовані підриви. І без руки залишаються самі підривники», — написав Антоняк.

Правоохоронці розслідують подію як замах на вбивство і необережне поводження зі зброєю та вибухонебезпечними речовинами.

Схожі новини