Передплата 2024 «Добрий господар»

Сьогодні відбудеться пробне ЗНО з десяти предметів

  • 23.03.2019, 09:15
  • 799

В Україні у суботу, 23 березня, відбудеться друга сесія пробного ЗНО із десяти предметів.

Учасники пробного ЗНО зможуть скласти тести з 10 навчальних предметів: історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької або іспанської мови, повідомляє УНІАН.

Кожен із учасників тестування матиме змогу скласти один із пробних тестів, який він обрав під час реєстрації на тестування. Тести з різних предметів мають різну кількість форм і завдань, а також часу, відведеного на його виконання.

Пробне ЗНО є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Воно проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО створені інформаційні сторінки, де розміщена інформація про час і місце проходження тестування. Після тестування на цих сторінках також будуть опубліковані результати учасника. Як розповіли в Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО), пробне тестування розпочнеться об 11:00. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 та здійснюватиметься за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу), запрошенням. Учасники, які запізнилися, до місця проведення пробного ЗНО не допускаються.