Передплата 2024 «Добрий господар»

У Британії є план евакуації королеви у разі безладів через Brexit, — ЗМІ

  • 03.02.2019, 12:50
  • 482

За інформацією двох недільних газет Британії, британські офіційні особи підготували план евакуації королівської сім’ї в разі заворушень у Лондоні, які можуть виникнути в результаті невпорядкованого Brexit.

За інформацією видань, монаршу родину перевезуть у безпечні місця подалі від Лондона, пише «Європейська правда» з посиланням на «The Guardian».

«Ці плани екстреної евакуації існували з часів холодної війни, але тепер вони були перепрофільовані на випадок громадських безладів після хаотичного Brexit», — пише видання The Sunday Times з посиланням на неназване джерело у британському уряді.

Видання The Mail on Sunday також повідомило, що дізналося про плани евакуації королівської сім'ї, включаючи королеву Єлизавету, в безпечні місця подалі від Лондона.

Депутат-консерватор Джейкоб Ріс-Могг, прихильник Brexit, заявив, що ці плани демонструють непотрібну паніку з боку чиновників, оскільки високопоставлені члени королівської сім'ї залишалися в Лондоні навіть під час бомбардувань у Другій світовій війні.

Схожі новини