Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Це — найкращий у світі клоун», — Олексій Гончаренко потролив Володимира Зеленського

Народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко прийшов на телеефір в образі Чарлі Чапліна

Народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко прийшов на ефір ток-шоу «Ехо України» на «Прямому» в образі відомого коміка та актора ХХ століття — Чарлі Чапліна.

«У вас в ефірі перед Новим роком була суперечка про те, що я сказав, що Володимир Зеленський не піде в президенти. Бо я вважав, що він розуміє, що таке є гумор справді, і що то був найкращий і найвищий з його боку „тролінг“ всіх з тією історією, що начебто він може піти в президенти. Це було дуже гарно і це було дуже смішно. Мені так здавалося. Але життя показало, що почуття гумору йому відмовило. Я сказав, що якщо це станеться, якщо він зніме костюм клоуна-коміка і вдягне костюм політика, то я зроблю навпаки тоді — я зніму костюм політика і вдягну костюм клоуна-коміка», — пояснив нардеп.

На зауваження, що образ Чапліна не зовсім відповідає костюму клоуна Гончаренко заперечив, сказавши, що «це найкращий клоун у світі».

«Я хочу підкреслити, що він великий комік, великий клоун. Я дуже поважаю професію артиста, в тому числі клоуна. І Чаплін залишив свій слід в світовій історії. І не тільки в мистецтві, а й в історії. Його „Великий диктатор“, в якому він показав, хто такий Гітлер, і так далі. Тобто це найвищий рівень. І він би ніколи не проміняв свої вуса на вуса диктатора, і ніколи б не пішов в політику, тому що він мав це покликання. І я хотів саме цим образом це продемонструвати», — резюмував політик.

Схожі новини