Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Павло Табаков виступить у Львові з великим святковим концертом «Різдво для тебе»

  • 28.12.2018, 17:58
  • 1 465

Після кількарічної перерви цієї зими, напередодні Старого Нового року, Павло Табаков порадує меломанів новим концертним шоу «Різдво для тебе».

«Різдво для тебе» від Павла Табакова об’єднає традиційні та авторські колядки, різдвяні пісні різними мовами, пісенні прем’єри… А ще співак уперше представить публіці уривок зі свого майбутнього Різдвяного мюзиклу для всієї родини «Фабрика Санти». У цій постановці будуть задіяні талановиті вихованці Творчої школи Павла Табакова, яка віднедавна працює у Львові.

А напередодні Нового року маленькі артисти Творчої школи Павла Табакова презентують кліп на пісню «Фабрика Санти» з майбутнього однойменного мюзиклу.

«Я сам надзвичайно люблю зиму, а особливо період Новорічно-Різдвяних свят, — каже Павло Табаков. — Це найкращий, найсвітліший час у році — час оновлення і час початку! Я хочу, щоб на концертах „Різдво для тебе“ ми разом поколядували та помріяли! Щоб зарядилися добром і позитивом на рік наперед! Щоб надихнулися на справи, які робитимуть наш світ кращим!».

«Різдво для тебе» від Павла Табакова відбудеться у театрі ім. М. Заньковецької у неділю, 13 січня 2019 року. Початок концертів — о 17:00 та о 19:30.