Передплата 2024 «Добра кухня»

Хто бере у євро, а хто — у доларах: які гонорари українських зірок на новорічних корпоративах

Грудень і перша половина січня — час новорічних корпоративів і можливість непогано заробити українським зіркам шоу-бізнесу. Скільки просять за годинний виступ улюблені артисти?

Дехто зі знаменитостей буде вам співати перед Новим роком, однак жертвувати святом з родиною, навіть заради кількох тисяч «зелених», не хочуть. Але є такі, хто не проти не лише заспівати на корпоративі, а й «відкатати» з вами усю новорічну програму. Головне, щоб ваш гаманець дозволяв вам це зробити.

Найдорожчими на новорічні свята залишаються такі топові українські виконавці, як Вірка Сердючка, Олег Винник і MONATIK. 40-хвилинний концерт артиста на новорічному корпоративі витягне з гаманця його шанувальників 25 тисяч євро. У цю суму входить і виступ театру Андрія Данилка разом з «мамою» Сердючки.

На п’ять тисяч більше просять Олег Винник і Дмитро Монатік. Виступ, що триватиме, як шкільний урок, коштує у цих виконавців 30 тисяч євро.

Якщо ви захочете на новорічну вечірку запросити Тіну Кароль, за її виступ доведеться віддати 20 тисяч євро — саме стільки зіка бере за годину виступу. Ця сума не зміниться від того, чи буде співачка сама виступати, чи у супроводі балету.

Дует «НЕАНГЕЛИ» готова співати вам 40 хвилини за 12 тисяч євро. А колектив KAZKA, який цього року став феноменом української сцени, візьме лише 10 тисяч євро за 40-хвилинний виступ.

Якщо захочете, щоб ваш корпоратив провела та ще й заспівала на ньому Ольга Горбачова, доведеться їй заплатити 5 тисяч євро. А лише саме проведення без пісні обійдеться у 2,5 тисячі євро.

У доларах бере за виступ група «Время і Стекло». За 45 хвилин виступу ваш гаманець спорожніє на 30 тисяч доларів.

А от графік співачки Насті Каменських, яка цього року пустилася у сольне «плавання», вже майже повністю розписаний на новорічні заходи. І навіть на новорічну ніч співачка має вже замовлення. Тому, якщо захочете побачити зірку на своїй новорічній забаві, треба поспішати. За 45-хвилинний виступ Настя Каменських бере 20 тисяч доларів. У цю суму ходить і балет. Зате у новорічну ніч «тариф» Каменських підіймається круто вгору — 50 тисяч доларів!

20 тисяч доларів за академічну годину виступу беруть і MOZGI. А от співак і музикант Сергій Бабкін готовий відпрацювати на новорічному корпоративі за 12 тисяч доларів. Однак у новорічну ніч Бабкін не виступає на жодній вечірці, бо разом з дружиною відлітає зустрічати Новий рік у Лапландію.

Група DZIDZIO виступить на вашому святі за 20 тисяч доларів. А що стосується самої новорічної ночі, тут вже треба домовлятися особисто — встановленої «такси» гурт не має. Але, як правило, гонорар збільшиться щонайменше удвічі.

Група «Антитіла» бере за виступ на новорічному корпоративі 10 тисяч доларів. Це може бути і одна пісня, або невеликий концерт, який триватиме не більше години.

Народний артист України Павло Зібров і не планує відпочивати перед новим роком. Тому із задоволенням приймає запрошення на виступ на корпоративі. Гонорар просить 8 тисяч доларів, а його виступ разом з балетом триває годину і 15 хвилин.

Співачка TAYANNA новорічний корпоратив погоджується відпрацювати за 7 тисяч доларів. Стільки вона бере за 45-хвилинний виступ. У новорічну ніч артистка також може вам заспівати, але до цієї суми доведеться додати ще тисячу доларів.