Передплата 2024 «Добра кухня»

З UBER і UKLON конкуруватиме HOPIN

У Львові побільшало мобільних сервісів для замовлення таксі. Компанію уже відомим UBER і UKLON складе словацький мобільний додаток для замовлення таксі HOPIN.

Як повідомили у компанії, сервіс уже підключив близько ста машин у Львові. Словацький таксі-сервіс працює в Україні з 2016 року, наразі у двох містах — Києві й Чернігові. У Києві зареєстровано 300 машин, у Чернігові — 200. За кордоном сервіс представлений у Братиславі, Кошице, Любляні, Остраві та Празі.

Сервіс HOPIN відрізняється тим, що не потребує регістрації та внесення персональної інформації пасажира. Він дозволяє передивлятися доступні авто й інформацію про них на карті (фото, марка, рік випуску), дозволяє обирати авто з карти (якщо воно сподобалося, або пасажир уже їздив з цим водієм). Словацький сервіс не встановлює коефіціенти підвищення ціни і не примушує пасажира докладати кошти до суми замовлення. Як йдеться на ФБ-сторінці сервісу, тут використовують лише нові авто, не приймають старих — Lanos, Nexia, ВАЗ. Тарифи у Львові: посадка 35 грн, мінімальна поїздка 45 грн (вже включено проїзд до 1.4 км), 1 км у місті — 7 грн, за містом — 10 грн, очікування (затори, тягнучки) — 1 грн/хв.