Передплата 2024 ВЗ

Французький актор Жерар Депардьє отримав прописку в Новосибірську

  • 03.12.2018, 19:16
  • 943

Французький актор Жерар Депардьє отримав Новосибірську прописку — в російський паспорт артиста вже поставили відповідний штамп.

Про це пише «РБК Новосибірськ».

За словами представника актора, його бізнес-партнера Юлії Мосман, Депардьє приїхав до Новосибірська 2 грудня. Вона заявила, що актор вирішив поміняти Саранську прописку на Новосибірську через більш вигідне географічне положення міста. Як пояснила Мосман, команда Депардьє запускає в Новосибірську бізнес, пов'язаний з виробництвом і постачанням продуктів харчування. Крім того, актор і його продюсер Арно Фрілле спільно з «Першим каналом» планують зняти про Новосибірську документальний фільм.

Пізніше Мосман уточнила, що актор планує зняти цикл документальних фільмів про Росію, «які висвітлять різні регіони і міста країни». Вони будуть показані в Європі.

Жерар Депардьє отримав російський паспорт в січні 2013 року. Він зробив це, після того як влада Франції ввела 75-відсотковий податок на доходи понад 1 млн євро. У лютому того ж року він отримав прописку в Саранську і квартиру в Грозному.

У вересні турецькі ЗМІ повідомили про намір Депардьє отримати громадянство Туреччини.

Схожі новини