Передплата 2024 «Добрий господар»

Російський журналіст в ефірі радіо брутально образив українців

  • 24.11.2018, 15:11
  • 974

Російський журналіст Олег Кашин в ефірі радіо «Ехо Москви» зробив образливу заяву на адресу українців.

Зокрема Кашин розмірковував про рівність народів, привівши до порівняння Англію і Туркменістан, між якими «велика різниця вкладів.

«Є світові культури, є локальні культури. Є, взагалі, спірні культури, як ті хлопці, які американського проповідника з луків днями вбили, якщо пам'ятаєте. Тобто нерозумно заперечувати, що не те, що деякі рівніші — що у одних внесок більше, в інших менше, третина — взагалі, українці, вибачте», — сказав Кашин.

У відповідь на такі зневажливі Кашина український журналіст Денис Казанський написав у Twitter, що Росія — це країна, де переміг нацизм.

«Ось вона — справжня країна перемігшого нацизму. Що вже про Соловйова говорити, коли на Ехо таке йде в ефір», — обурився Казанський.

«Це чистий фашизм. Спершу виморити чверть населення Голодомором і депортаціями, а потім сказати, що мовляв ви нічого не добилися», «Це такий стендап. Кашин просто не дуже сильний в ньому», «Кашин в основному сильний тільки в отриманні п*зди трубою по голові», «А четверті, взагалі, Кашини», — обурюються користувачі мережі.

Схожі новини