Передплата 2024 «Добрий господар»

Операція О С: Один військовий отримав поранення

  • 15.11.2018, 09:06
  • 658

Минулої, 15 листопада, доби бойовики 16 разів порушили режим тиші. Внаслідок цього 1 український військовий отримав поранення.

Окупанти активізувалися на Горлівському напрямку — втрат серед бійців ОС немає,

йдеться у зведенні Об'єднаних сил.

Також підкреслюється, що 14 листопада бойовики 5 разів застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

«Ворог здійснював обстріли наших оборонних укріплень в районах населених пунктів Щастя, Старий Айдар, Кримське, Верхньоторецьке, Піски, Новоселівка Друга, Красногорівка, Гранітне, Павлопіль, Гнутове, Лебединське», — йдеться у зведенні.

Окупанти вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«З озброєння БМП, зенітної установки ЗУ-23−2 і мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції ОС поблизу хутора Вільний. Такі ж міномети загарбники застосували і біля Щастя, Кримського та Старого Айдару», — наголошується у повідомленні.

«Підрозділи О С продовжують виконувати бойові завдання у посиленому режимі, у всіх випадках відкриття вогню противником вживають адекватних заходів з метою збереження життя і здоров'я військовослужбовців ЗСУ та цивільного населення», — зазначається у звіті.

За даними розвідки, протягом минулої доби 3 російських окупантів було знищено, ще 3 — отримали поранення.

«15 листопада ворог активізувався на Горлівському напрямку. Вночі, окупанти здійснили два інтенсивних обстріли у районах Шумів та Південного.

У обох випадках противник застосував міномети калібру 82, а біля Південного — ще й 120 мм. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не допущено", — наголосили у штабі.

Схожі новини