Передплата 2024 ВЗ

«Міс Львів-2018» Наталія Болюх в Інстаграм виставила відео з Москви

Але запевнила журналістку Високого Замку, що відпочиває в Амстердамі

23-річна володарка титулу «Міс Львів-2018» Наталія Болюх на своїй сторінці в Інстаграм виставила кілька коротких дивних відео. Спочатку як вона летить у літаку і помахує ногою у чобітках Луї Віттон (здається, це чартерний рейс), потім зняла відео розкішного номера у готелі, де у вазі стоять червоні троянди, після цього — відео вечірньої Москви — знаменитих веж Кремля з червоними зірками. Вочевидь, це відео знімалося з автомобіля, що рухався. Коронована «Міс Львів» і перша віце-міс «Україна-Всесвіт», яка гордо має носити ці титули і відстоювати Україну на міжнародній арені, опинилася в країні-агресорі?

Ми вирішили поці­кавитися у Наталії Болюх, що робить у Москві? Чи, бува, не бере там участі в якомусь із кон­курсів краси? А може, у неї з’явився там кавалер, зва­жаючи на червоні троянди у номері готелю? Наш дзві­нок застав красуню знена­цька. «А чому цікавитеся?» — після кількасекундної паузи Наталія відповіла питанням на питання. Відчувалося по голосу, що дівчина розгуби­лася. Після цього запевнила, що вона не у Москві, а в Ам­стердамі. А відео з Москви, мовляв, виставила… «про­сто так». «Це відео моїх ро­сійських друзів», — сказала. Дивно. Як правило, корис­тувачі соцмереж публікують відео з власних подорожей, а не розваг друзів.

Запитали ми її і про квіти у готельному номері. «Квіти подарував один із шану­вальників з України, — по­яснила Наталія. — Після кон­курсів краси шанувальників у мене не бракує. От нещо­давно мене запрошували на конкурс „Місіс Україна“ (в цьому конкурсі мають право змагатися лише за­міжні жінки. — Авт.). Відмо­вилася».

Принагідно запитала На­талію Болюх, чи погодилася б взяти участь у конкурсі краси в Росії. «Нічого не маю проти Росії, — впевнено відповіла вона. — У мене там багато друзів».

Після нашої телефонної розмови відео «друзів з Ро­сії» раптово зникло з Інста­граму Наталії Болюх. Та ми встигли його скопіювати… А на другий день з’явилася дивна фотографія, де міс лежить на дивані, а на весь екран позначка, що цей «диван», мовляв, в Амстер­дамі. Фейкове місце роз­ташування легко можна встановити у «сторісі» Ін­стаграму.

Усі фото з відкритих джерел

Схожі новини