Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Під Одесою в авто чиновниці кинули гранату

  • 07.10.2018, 18:49
  • 728

В Одеській області поліція почала розслідування за фактом вибуху у дворі секретаря ради Мологівської об’єднаної громади.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області.

Зокрема, минулої ночі близько 2.00 у селі Випасне Білгород-Дністровського району стався вибух у дворі приватного житлового будинку. Встановлено, що вибухнув автомобіль, який знаходився в дворі, й, за попередньою інформацією, причиною вибуху стала граната РГД-5. Постраждалих немає.

«Зараз встановлюється, звідки взялася бойова граната. Встановлюються інші обставини та причини вибуху», — зазначили в главку.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 194 (навмисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Встановлюються обставини, за яких стався вибух. Проводяться відповідні слідчі дії.

Водночас, як повідомило джерело в правоохоронних органах, вибух стався у дворі житлового будинку секретаря ради Мологівської сільської об'єднаної громади Білгород-Дністровського району Олени Дрогомощенко.

Одеське видання «Думская» повідомляє, що два роки тому невідомі викрали, вивезли у ліс і сильно побили батька Олени Дрогомощенко Михайла, який теж є депутатом сільради. Він зміг дістатися до дороги, де його знайшли місцеві мешканці.

Сім'я Дрогомощенко, як стверджується, багато років веде боротьбу з приватним підприємцем, який займається водопостачанням у Випасне та сусіднє Сухолужжя.

Схожі новини