Передплата 2024 «Добра кухня»

На Донбасі загострення: зафіксовано 31 обстріл, є загиблі та поранені

  • 06.09.2018, 09:42
  • 720

Упродовж минулої доби, 5 вересня, бойовики збільшили кількість обстрілів у районі ООС, унаслідок чого один український військовослужбовець загинув, ще троє зазнали поранень.

Про це повідомляєпрес-служба операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Ворог обстріляв позиції у районах населених пунктів Сизе, Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Золоте, Шуми, Новгородське, Опитне, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине.

З великокаліберних кулеметів було обстріляно житловий сектор населеного пункту Красногорівка, у результаті чого виникла пожежа та було пошкоджено житловий будинок. Згодом пожежу локалізували.

«Під час ведення бойових дій протягом минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще троє зазнали поранень», — повідомили в штабі.

За даними розвідки, минулої доби двох бойовиків російсько-окупаційних військ було знищено, ще п'ятьох поранено.

Від початку поточної доби противник 4 рази обстріляв позиції наших військ. На донецькому напрямку — з гранатометів та стрілецької зброї у районі Мар'їнки, на маріупольському напрямку — з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населених пунктів Чермалик та Водяне. Втрат серед наших оборонців немає.

Схожі новини