Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бойовики «ДНР» не випускають нікого за межі ОРДО, — прикордонники

  • 01.09.2018, 11:33
  • 538

На контрольних пунктах в’їзду-виїзду в межах Донецької області рух громадян відбувається лише в напрямку тимчасово окупованої території, у зворотному напрямку руху громадян та транспорту немає.

Про це 1 вересня повідомили у Держприкордонслужбі України.

«Російсько-окупаційні війська здійснюють вибірковий пропуск лише в напрямку ТОТУ та повністю відмовляють у виїзді на територію підконтрольну українській владі», — повідомили у ДПСУ, посилаючись на дані громадян, що прямували через лінію розмежування до тимчасово окупованої території України та повернулись на КПВВ.

У Держприкордонслужбі зазначили також, що з 1 вересня усі КПВВ на лінії розмежування в районі проведення Операції об'єднаних сил здійснюють пропускні операції за осіннім графіком роботи.

«Пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється з 7:00 до 18:30, зміна часового режиму пов’язана з безпековою складовою», — зазначили у ДПСУ.

Нагадаємо, 31 серпня внаслідок вибуху у центрі Донецька загинув ватажок бойовиків ОРДО Олександр Захарченко. Вибухівка була закладена у ресторані «Сєпар».

Через вбивство Захарченка в'їзд і виїзд із Донецька закрили. Представник омбудсмена України у Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський повідомив, що через вбивство Захарченка «спецслужби» бойовиків ОРДО масово затримують людей на вулицях Донецька, а центр міста оточений озброєними бойовиками, які перевіряють документи і машини.

Схожі новини