Передплата 2024 «Добрий господар»

Топ-5 порад, як скористатися сонячним затемненням 11 серпня

  • 10.08.2018, 09:47
  • 1 181

Обов’язково загадуйте бажання, адже магія затемнення збільшить шанси на їхнє здійснення.

Про це пише ТСН.

Забули вдома гаманець, у маршрутці вам наступили на ногу, а потім вона взагалі стала, бо перед нею у тролейбуса «відпали роги»? Вітаю, до сонячного затемнення залишається усього один день.

Друге сонячне затемнення цього літа, третє за літо і заразом останнє затемнення цього року відбудеться на фоні ретроградності, тобто зворотного руху, Марса, Меркурія, Сатурна, Юпітера, Плутона та Нептуна, тому не дивно, що нині все йде шкереберть.

Затемнення відбудеться 11 серпня. Воно буде частковим, і спостерігати за ним можна буде у Північній Америці, у Гренландії, Північній Європі (Ісландії, Великій Британії, Норвегії, Швеції, Фінляндії, Естонії, Латвії) та Азії (Казахстані, Киргизії, Монголії та Китаї). Під час заходу сонця часткове затемнення світила можна буде побачити у Південній Кореї та КНДР. В Україні помилуватися сонячним затемненням не буде змоги, проте свій вплив він справлятиме на усіх землян.

Після сонячного затемнення закриється так званий «коридор затемнень», який дошкуляв нам головним болем, а іноді — і неочікуваними життєвими перипетіями.

Отже, як скористатися прийдешнім сонячним затемненням:

1. Оскільки маємо засилля ретроградних планет, які рухаються ніби у зворотному танку, не виключений вплив минулого на ваше життя. Ви раптово захочете почитати щоденник, переглянути старі фотографії, розблокувати колишнього у соціальних мережах і мило із ним поспілкуватися тощо. Але у цей період варто розділити світлий сум за минулим і бажання, щоб минуле повернулося у ваше життя. Піддаватися останньому пориву не варто, адже воно може принести суттєві негативні зміни у ваше життя.

2. Спробуйте попрацювати зі своїм минулим. Нині це останній у цьому річному циклі період (аж до зимового сонцестояння у грудні), щоб проаналізувати свої помилки й зробити правильні висновки. Також пригадайте «із чого ви зроблені», наприклад, які книжки ви читали у дитинстві і юності й вони справили на вас велике враження. Ви будете здивовані, який величезний вплив на вас матиме ця вправа. Якщо вам захочеться плакати під час її виконання, не дивуйтеся — це катарсис. Підсилити ефект від роботи із власним минулим можна, створивши колаж із палітурками відповідних книг — просто видрукуйте їхні зображення.

3. Часткове сонячне затемнення також припадає на період Нового і Чорного Місяця. Чорний Місяць — це період перед новим (молодим) місяцем, під час якого світила не видно на небі. За ним наступає час Нового (молодого) Місяця. Зазвичай це відбувається протягом однієї доби, і завтра — саме така доба. З погляду езотерики, це сприятливий час для позбавлення від чогось (Чорний Місяць) і закладення ідей для нового (Новий Місяць).

Тому в ніч перед затемненням варто виконати практику позбавлення від усього негативу у вашому житті — проблем, болючих стосунків, токсичної роботи, поганих звичок, бідності тощо. Для цього напишіть на клаптиках паперу про те, від чого ви хочете позбавитися, покладіть їх на вікно і попросіть Чорний Місяць забрати негатив із вашого життя. Вранці ці клаптики варто спалити. Найкраще — у вогнетривкому казані, який символізуватиме матку, в якій народжується ваше нове життя.

Зрозуміло, сподіватися, що просто після спалення папірця проблеми, мов за помахом чарівної палички, зникнуть — не варто. Для цього потрібно докласти певних зусиль уже у реальному житті. Але таким чином ви сигналізуєте всесвіту про свою готовність до змін і до того, щоб вони прийшли у ваше життя. Не забудьте подякувати небесам, коли проблеми справді зникнуть. Але пам’ятайте, що для деяких змін доведеться «спалити чимало папірців».

4. Наступна практика, яку варто виконати, — це оновлення списку бажань на майбутнє. А як же, минуле проаналізували, погане спалили й тепер — до нових звершень. Придбайте гарний блокнот або записник. Затемнення та молодик посилять магію один одного, тому — не обмежуйте свою фантазію. Цю практику можна повторювати кожного молодого Місяця, адже його магія завжди з ним, хоч і не буде підсилена затемненням. Мрії, які стали реальністю у минулому періоді — викреслюємо.

Далі теж залишаємо нотатник на підвіконні й уявляємо, що так, як зростатиме Місяць, так і справджуватимуться ваші мрії. Вдень теж можна залишити блокнот на підвіконні, щоб «зміцнити» бажання силою сонячного затемнення. Далі записник слід сховати на 28 днів, до наступного молодика. Оскільки енергія затемнення потужна — ваші бажання можуть швидко втілитися у життя, але також втілитися у життя можуть і ваші страхи, тому бажано не притягувати їх під час виконання цієї практики.

5. Поради на сам період затемнення — вживайте легку їжу або дотримуйтеся дієти. Важку їжу, хліб і продукти, які містять чимало цукру, можна замінити свіжими фруктами та овочами, набілом і медом. Позитивним буде здійснення процедур, які пов’язані з очищенням, наприклад, у сфері косметології. Традиційно піковим буде період — три доби до і після затемнення, може збільшитися ризик травм, переломів, розтягнень, тому будьте обережними.

Схожі новини