Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поп-діва Мадонна у капелюсі від українського дизайнера позувала для Vogue

  • 01.08.2018, 20:15
  • 708

Напередодні свого ювілею — 60-річчя — Мадонна стала головною героїнею нового серпневого номера журналу Vogue Italy.

Про це повідомляє ТСН.

Поп-королева знялася у стильному фотосеті, авторами якого став дует фотографів Мерт Алас і Маркус Піггот. Вона позувала на вулицях Лісабона у костюмах відомих брендів — Dolce & Gabbana, Dior, Prada, Miu Miu, Fendi і Rochas.

Крім того, один з образів Мадонни складався з капелюха від українського бренду Ruslan Baginskiy. Це головний убір з вишитими сердечками, стрілами і цитатою з її нової пісні.

За словами українського дизайнера, капелюх був створений спеціально для цих знімань.

«Як нам це вдалося? Дуже просто. Отримуєш запит від стиліста з відміткою Urgent, вночі вишиваєш федору серцями, стрілами і фразами з пісень Мадонни — в тому числі зовсім нової і тоді ще секретної Beautiful Game, паралельно купуєш квитки до Лісабона і відправляєш асистента в Португалію, щоб особисто доставити капелюхи на знімання. Минув вже майже місяць — а головні убори Ruslan Baginskiy Мадонна і не думає знімати. Це любов», — написав на своїй сторінці в Facebook Багінський.

Головний убір від українського дизайнера дуже сподобався Мадонні і вона ще раз продемонструвала його на відео в своєму Instagram.

Схожі новини