Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У МВС України збирають термінову нараду через смертельні ДТП

  • 20.07.2018, 16:58
  • 449

Особливу увагу на селекторній нараді буде приділено безпеці пасажирських перевезень.

Міністерство внутрішніх справ України збирає термінову нараду для обговорення посилення заходів безпеки на дорогах після трагічних ДТП з маршрутками, що сталися 20 липня та забрали життя 15 людей. Про це інформує прес-служба МВС у п'ятницю, 20 липня.

«Про хід розслідування цих автокатастроф, які вже перебувають на контролі керівництва Нацполіції України, звітуватимуть начальники Головних управлінь Нацполіції Житомирської та Миколаївської областей. Так само вимагаю від керівництва патрульної поліції термінових, дієвих та ефективних кроків із підвищення безпеки на автошляхах саме нині, у розпал сезону відпусток. Наголошую на особистій відповідальності керівників. Особливу увагу на селекторній нараді буде приділено безпеці пасажирських перевезень» — заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян у Facebook також повідомив, про проведення засідання:

«В обидвох випадках причиною автокатастроф стало грубе порушення правил дорожнього руху. Сьогодні комісія проведе перше засідання з розслідування цих трагедій», — написав міністр.

Схожі новини