Передплата 2024 «Добрий господар»

«Leomodа» підключила сервіс "Оплата частинами" від ПриватБанку

  • 27.02.2018, 10:49
  • 745

Нещодавно партнером сервісу "Оплата частинами" ПриватБанку стала мережа магазинів компанії «Leomoda» у Львові

Нещодавно партнером сервісу "Оплата частинами" ПриватБанку стала мережа магазинів компанії «Leomoda» у Львові, компанії, яка займається виробництвом та продажем взуття власної марки, а також є ексклюзивним представником багатьох інших, виключно українських виробників шкіряного взуття, сумок та аксесуарів. Адреси магазинів у Львові - вул. Караджича, 29Б, Кн.Ольги, 120, пл. Соборна, 2а, вул. Корнякта, 1, у Червонограді - пр-т. Шевченка, 4.

"Оплата частинами" - сервіс, який дозволяє покупцю придбати в «Leomoda» обраний товар - взуття чи аксесуар, виплачуючи вартість трьома рівними частинами. Якщо оплата відбуватиметься із власних коштів на картці “Універсальна”, то комісія не нараховуватиметься. Дізнатись свій ліміт по «Оплаті частинами» можна в Приват24 або відправивши SMS з текстом chast на номер 10060.

Також оформляти розстрочку відтепер можна і через популярні месенджери Viber, Telegram, Facebook. За допомогою бота просто в месенджері можна за лічені хвилини та без паперів оформити бажану суму в кредит, знайти найближчий магазин, дізнатися про суму ліміту, перевірити інформацію за договорами тощо.

Знайти та викликати бота доволі просто:

  • Facebook – перейти за посиланням www.messenger.com або набрати в пошуку месенджера @payparts;
  • Telegram – перейти за посиланням telegram.me або набрати в пошуку @PrivatOchBot;
  • Viber – знайти паблік-акаунт «Оплата частинами» за такими пошуковими словами: «кредит», «розстрочка», «магазини», «частинами».

Для отримання бажаної суми в кредит досить зазначити в боті свій фінансовий номер телефону, підтвердити через SMS-пароль (Sender), далі зазначити суму та останні 4 цифри номера картки, на яку будуть зараховуватися гроші.Новий сервіс банку доступний усім власникам платіжних карток ПриватБанку.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку, що обслуговує понад 15 млн індивідуальних і 375 тис. корпоративних клієнтів. Щодня через ПриватБанк проводять транзакції понад 2,1 млн клієнтів. Регіональна мережа ПриватБанку включає 2 560 філій, 7 285 банкоматів і 12 162 термінали самообслуговування. Більше цікавої інформації - на сайті або у ФБ.

Схожі новини