Передплата 2024 «Добрий господар»

Скандальна екс-«регіоналка» влаштовує курси красномовства

Свої уроки Олена Бондаренко починатиме з гімну «ватника»?

Завсідниця ефірів на «раша»-ТБ Олена Бондаренко так старанно відпрацьовує свої «дерев'яні срібняки», що, здавалося б, язик у неї весь у трудових мозолях. Та колишній «регіоналці» вправляння у «ватництві» перед російськими телекамерами замало. Вирішила ще й на авторських курсах з ораторського мистецтва підзаробити. Вже й набір «курсантів» оголосила — через свою сторінку у Facebook.

«Тренерів з красномовства, риторики, ораторського мистецтва та публічних виступів - безліч. А практикуючих на великих аудиторіях і у жорстких дискусіях - одиниці. Вирішила ділитися досвідом», - розхвалила Бондаренко себе, талановиту. Похизувалася, який вона «професійний оратор із понад 600 національними та міжнародними телеефірами за плечима».

Папочку з лекціями для майбутніх слухачів товариш Бондаренко сама готувала, чи куратори з Білокам'яної прислали? З відеоматеріалом проблем теж не буде: виступів на «раша»-ТБ на цілу відеобібліотеку назбирається. Для контингенту, який відвідуватиме майстер-класи «ватниці» Бондаренко, — те, що треба, блювотного рефлексу не викликатиме. «Професійна ораторка» так само красномовно, як на ефірах у кисельових-соловйових, втиратиме слухачам про державний переворот на Майдані, громадянську війну на сході, українську армію, яка ледь не на ладан дихає? Розповідатиме, як безсовісно Україна узаконила відповідальність Росії за збитки на Донбасі? «Чесатиме» про українську політику «вузьколобого націоналізму», яку «підживлені бандерівськими поглядами» мільйони українських заробітчан привозять зі собою до Польщі?..

«Курс орієнтований на людей, які хочуть навчитися виступати на публіці без страху, бажають стати спікерами, здатним залучити на свій бік будь-яку аудиторію. А також прагнуть навчитися грамотно та зв'язно викладати свою позицію під час виступів, впливаючи на співрозмовника за допомогою слів і жестів», - розрекламувала свій «ораторський гурток» Бондаренко. Оце так загнула! Провела б майстер-клас із залучення на свій бік будь-якої аудиторії, запросивши на роль аудиторії хлопців, котрі на Донбасі воюють. Вони б їй і словами, і жестами маршрут на «Рассєю-матушку» вказали.